Asya Şarkı Sözleri
ne zordur geçmişin yaraları kanarken bir boşlukta kaybolursun bazen umutla bir dala tutununca insan doğar güneş tamda bitti derken rüzgara...
Asya - Canım Yar acelen ne ne var Daha dünde gece Yine karşımda zor yol niye Kal yine dar mı zaman Kim bilir belki de Bu yüzden...
Aşktır Beni Güzel Yapan - Asya Sen, gözümün bebeği Yakarıp dualarda, tandıran dilediğim Ah sen kalbimin neşesi Üstüne yalan yazdım Senden...
Yine sonbahar Yine yağmurlu akşamlar Yine sensiz o parklar Yine bomboş ıslak sokaklar Ardımızda yıllar Düne sarılmış düne bağlanmış Arzular...
Biliyorum bu son gecen Biliyorum gideceksin Ne kadar uğraşsam faydasız Yenik düştüm çaresizim Hiç umut yok Of Allahım bu son Bu son olsun artık...
olmaz demistim ilk gunden sana romantik askti bu ask hani ya kendime gore yasaklarim var cocuklar gibi benle oynama vallahi opturmem olursun...
Bir günah sanki aşkimiz Gözlerimde her damla hasretin Bu sensiz geçirdigim ilk gecenin Sabahi nasil gelir ah sevgilim Herşeyim Meger ne...
Günler sessiz mahsun sensiz Günler herzamanki gibi telaşlı Yanlış nerde aklım sende Suçum neydi kimdi suçlu sormadım Çektin gittin dinlemeden...
Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları