Kargo Grubu Şarkı Sözleri
1990' lı yıllar Türkiye' de pop müzik patlamasının yasandığı yıllardır, ancak 1993 yılında Türkiye' de rock müzik rüzgarları esmeye başlamıştır....
Yıllar Sonra - Kargo Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik seninle Şimdi...
Yıldızlar Ellerinde - Kargo Yalnız bir sır gibi Yol aldım günlerce Hayallerle martılar Yardım etti sezsizce Sezsiz bir kurşun gibi
Yüzleşme - Kargo Hiç kimseyi sevemem Sevgi dürüst olmadıkça Hiç kimseyi öpemem Kimse içten öpmedikçe Hiç kimseye gülemem
Yarına Ne Kaldı - Kargo Herşeyi benden istedin Herşeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın Gündüzler çabuk biter
Yapabilir Misin - Kargo Bana yağmuru anlat en içten yanınla Göreceksin - hiç ıslanmamışsın aslında Bana renkleri anlat en içten yanınla...
Yanımda Sen Olmayınca - Kargo Sabah uyandım baktım bir çevereme Herşey dün gece bıraktığım yerde Anlamı yok herşey düzenli olsa bile...
Tanrıya Dua Et - Kargo Aramızda olanlar kayıp bir çocuk gibi Pazar günü açılmış renkli lunaparkta Gün gelir ararsan beni yalnız yatağında...
Tanrım Affet Beni - Kargo Cesur olmak benim suçum Hata yapmak senin Geri dönmek benim suçum Terketmek senin Sessiz kalmak benim...
Şairin Elinde (Kelimelerin Meleği) - Kargo Bu soğuk yağmur, esen rüzgar Bu anlaşılmazlık, incitmesin seni Boş odalar, insanlar Bu...
Sürgün - Kargo Evinde yalnız bir aşık Çölde bir damla su Garip bir görev ve Yalnız bir yabancı gibi Zor bir soru için güvensiz bakışlar...
Sonunda - Kargo İstersen annem ol, ister bir ****** İstersen kardeşim ol Sevgilim olduğunu söyleme Sonunda... İstersen ağaç...
Son Defa - Kargo Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza ...
Senle Ya Da Sensiz - Kargo Sen mi hayatla oynuyorsun, yoksa hayat mı senle Burda neden bulunuyorsun, durma oyna kendinle O ince çizgide ...
Sen Her Zaman - Kargo Sen yürü ,ben senin izin olurum Sen dur ,ben gölgen olurum Sen düşle,ben kabusun olurum Sen sor,ben cevabın...
Sen Bir Meleksin - Kargo Denizler durulunca Işıklar kapanınca Unut yıktığın günleri Gel gir rüyama Bembeyaz bir söz ol Unuttur kendini
Renklerin İçinde - Kargo İfadende karasızsın Işıkların altında Seni tutan birşeyler var Korkuların yanında Renklerin içinde düşlerin...
Lanetlenmiş Omuzlar - Kargo Bir sonraki şehre uzanan bu gece Gece bir sonraki şeride kan damlatırken Bir önceki güne asla dönüp bakma ...
Kalamış Parkı - Kargo Bir çocuk parkıyım ,sessiz ve kederli Salıncaklar içinde ,yok hiç kimsesi Arsız bir çocuk gibisin ,şımarık ve tatlı...
Herkesin Geçtiği Yoldan Geçme - Kargo Sokaklarında kaybolduğum Bu şehirde Herkesin geçtiği yollar aynı Herkes gibi olmak Hiç kimse olmak...
Grafitti - Kargo Duvarlarda bir resim güç versin bize Yalan bizden yanaysa sır versin bize İçimi kemiren kımıltı yön versin bize Yıktığım...
Gözleri - Kargo Hiç bir şey uyaramaz İçimizdeki sessizliği Ne bir söz ne bir kelime Hiç bir şey Başka değil anlaşıyoruz böylece Yaprağın...
Geçmek Süresi - Kargo Hayatından çekip gitmek benim için zor oldu. Her şey iyi olacak sanma,yanılmak gündelik oldu Seni ezip gitmek,senin...
Farklı Rüyalar - Kargo Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi...
Fani Dünya - Kargo O dağların arkasına saklansan ne olur Kendini hep suçlamaktan vaz geçsen ne olur İnsanoğlu dönmüş durmuş, istesede...
Dur Gelir Bir An - Kargo Kelimelerin arasında yolun var, çıkasın yok İçindeki sesi dinle yalanlardan kaçasın yok Yaza sanki kış gibi başka...
Çünkü Çok Zor - Kargo Bu soğuk yağmur ,esen rüzgar Bu anlaşılmazlık,incitmesin seni Boş odalar, insanlar Bu yalnızlık ,ürkütmesin seni...
Boşver Sen Onları - Kargo Bir kez izin ver Sen ve ben Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan...
Boğaziçi - Kargo Hayat Doğuda sessizlik Suskunluk anlamında Batıda ise Değerli bir taş sanki Susmak doğuda
Ben Ve Dünya - Kargo Dünya bana gülümsedi, ona karşı dik durdum Onu bulmadan önce, hep kaybettim durdum Dünya beni kucakladı, ona karşı ezik...
Bana Ruh Ver - Kargo Bana ruh ver, bana özgürlük Önce hisset, sonra üstünlük Bana can ver ya da cansızlık Önce tat ver, sonra yanlışlık...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları