Çilekeş Şarkı Sözleri
2002 yılının Ekim ayında kurulan ÇİLEKEŞ, vokalde Görkem Karabudak, elektronik gitarda Ali Güçlü Şimşek, bas gitarda Sedat Oğuzsoy ve davulda Cumhur...
Kara Mizah - Çilekeş Kara Mizah çok yakında burada...
Duyduğunu bilmeden bağırdım arkandan Gördüğünü bilmeden ağladım Hani bir gün özlersen Geri dönmek istersen gel Hiç düşünme bir an bile Bir...
Sen değil ben yoruldum Saklamaktan kendimi Yaşanmadan,risk almadan,kaybetmeden rest çektim Şansım yok dönmezsin,geri gelmezsin... Sorma,bir kez...
Yazık,günah,ziyansın hayata Ziyansın! Ne aç,ne tok senin umurunda Bir zehirsin! Yalan dolan ve koskocaman bir palavra Kim ister seni?Defol...
İlk değil son olmaz hayat yalnız yaşanmaz Sesimi duyan yok elimi tutan yok Ağlasam yalvarsam bağırsam Birşey farketmez Elimden hiçbişey gelmez...
Yetmiyor Ne olur girme artık gecelerim Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek...
Çok dayanmıştım, yenilmezdim Sabrıma yenik düştüm Ezilmezdim ben yıllara Çok değiştim Yeniden başladı dertler Dayanacak halim kalmadı Kaç...
Yorgunsun hep hastasın Vaziyetin farkındasın Yalnızsın hep mutlusun Belki de umarsız duyarsızsın Böyle geçmez anla Ömrüne yazık etme Kaybetme...
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim Herşey yalan herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları